На Шепетівщині поліцейські по "гарячих слідах" викрили злодія

Автор 28 січня 2021, 12:05
На Шепетівщині поліцейські по "гарячих слідах" викрили злодія Фото Шепетівське районне управління поліції

Повідомлення про проникнення в житло надійшло ввечері 27 січня від 53-річної жительки селища міського типу Гриців Шепетівського району.

Жінка розповіла про те, що невідома особа проникла до будинку та обікрала її. На місце подїї оперативно виїхали слідчо-оперативна група та поліцейські офіцери громади.

За інформацією Шепетівського районного управління поліції, встановлено, що злочин скоєно напередодні вночі, коли господині не було вдома. Невідомий проник до будинку, викрав телевізор та велосипед, завдавши збитків господині на 5 тисяч гривень.

Зловмисник скористався рукавичками аби не залишати слідів, однак не врахував професійного досвіду правоохоронців.

Поліцейські офіцери громади, що обслуговують дану ОТГ Олександр Козачук та Слаба Сергій впродовж дня встановили особу крадія. Ним виявився 23-річний житель сусіднього села, останній навіть не встиг позбутися награбованого.

Викрадені речі вилучили з будинку, де він проживає. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 ч.3 Кримінального Кодексу України (крадіжка з проникненням в житло). Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Останнє редагування 28 січня 2021, 13:11
0
репостів
0
репостів