Шепетівські вогнеборці нагадали містянам правила пожежної безпеки

Автор 21 січня 2021, 10:48

21 січня фахівці Шепетівського районного сектору здійснили рейд вулицями міста Шепетівка, аби вкотре поспілкуватися з його жителями про основні причини загорянь у житловому секторі.

Особливу увагу рятувальники зосередили на малозахищених верствах населення, які є найбільш уразливими до численних небезпек: багатодітні сім’ї, самотні літні люди, а також неблагополучні родини чи особи, що зловживають алкоголем. Під час рейду фахівці ДСНС нагадали людям правила безпечного поводження з електрострумом та відкритим вогнем, наголосили на обережності під час використання пічного опалення. Крім того, вогнеборці оглянули домогосподарства, звернувши увагу на порушення, які рекомендували господарям якнайшвидше усунути, аби запобігти загорянню.

Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає краян бути обачними і дбати про власне життя й життя близьких. Не варто легковажити елементарними правилами пожежної безпеки.

Кожному співрозмовнику рейдовики розповіли, як поводитись у разі пожежі чи іншої надзвичайної ситуації та вручили листівки із застереженнями і пам’ятки на протипожежну тематику.

Шепетівський районний сектор
ГУ ДСНС у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів