Із Шепетівської виправної колонії передали правоохоронцям Молдови

Автор 11 грудня 2020, 13:10

Поліцейські спільно з міграційниками доправили громадянина сусідньої держави до пункту пропуску в м. Могилів-Подільський Вінницької області, де передали правоохоронним органам Республіки Молдова.

У 2017 році 29-річний громадянин Молдови був ув’язнений Старокостянтинівським районним судом за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Оперативники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з колегами із карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області отримали інформацію про те, що після звільнення з в’язниці чоловік має намір залишитись в Україні нелегально та продовжити злочинну діяльність. Зважаючи на це, працівники поліції спільно з колегами із міграційної служби зустріли нелегала на виході із Шепетівської виправної колонії, де він відбував покарання. 

Чоловіка притягнули до відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні). Також на підставі ст. 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» було прийнято рішення щодо примусового повернення його до країни походження із забороною в’їзду в Україну строком на 3 роки.

Далі правоохоронці доправили порушника міграційного законодавства до кордону і в пункті пропуску м. Могилів-Подільський Вінницької області передали правоохоронним органам Республіки Молдова, де він перебуває у розшуку за вчинення майнових злочинів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів