За грабіж мешканець села Хролин проведе за ґратами 4 роки

Автор 08 грудня 2020, 11:39

 Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину 30-річного чоловіка у вчиненні грабежу, поєднаного із проникненням у житло та із погрозою застосування насильства.

Злочин вчинено жителем села Хролин Шепетівського району, котрий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, а після звільнення з місць позбавлення волі вирішив знову збагатитись злочинним шляхом.

У результаті проведеного за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчим відділом Шепетівського відділу поліції ГУНП в області досудового розслідування встановлено, що посеред ночі він через кватирку проник у будинок до літнього односельця.

Реалізуючи злочинний намір на заволодіння чужим майном, грабіжник наказав потерпілому, який на той час уже перебував у ліжка, не чинити йому опору, а сам взявся шукати цінності. У випадку невиконання вказаних вимог погрожував застосуванням насильства.

Заволодівши майном потерпілого, зловмисник залишив помешкання.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло та із погрозою застосування насильства) Кримінального кодексу України.

Вироком Шепетівського міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

0
репостів
0
репостів