ДБР розслідує ДТП за участю шепетівського посадовця, який збив двох жінок на зебрі

Автор 19 листопада 2020, 10:32
ДБР розслідує ДТП за участю шепетівського посадовця, який збив двох жінок на зебрі Фото ДБР

Слідчі ТУ ДБР місті Хмельницькому розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю заступника начальника одного із відділів філії ДУ «Центр пробації» у Хмельницькій області (ч. 2 ст. 286 КК України).

За попередньою інформацією, 17 листопада 2020 року близько 17:00 у м. Шепетівка Хмельницької області посадовець, перебуваючи за кермом автомобіля «Kia Optima», здійснив наїзд на двох жінок, які перетинали дорогу по пішохідному переходу. Пiсля чого водій залишив автівку та покинув місце пригоди. Внаслідок ДТП потерпілі були госпіталізовані до лікарні.

Вночі 18 листопада 2020 року посадовець самостійно з'явився до відділення поліції та був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Хмельницька обласна прокуратура. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Державне бюро розслідувань 

Останнє редагування 19 листопада 2020, 10:42

Відео

0
репостів
0
репостів