Підприємців Шепетівки відзначили з нагоди професійного свята

Автор 04 вересня 2020, 14:26

4 вересня, напередодні відзначення Дня підприємця, у сесійній залі Шепетівської міської ради відбувся урочистий захід та нагородження підприємців відзнаками. 

Міський голова Михайло Іванович звернувся до присутніх та зазначив, що вони розвивають не тільки власний бізнес, а і допомагають у реалізації соціально-економічної політики міста та підтримують громадські організації. Також зауважив, що через пандемію коронавірусу зазнають збитків і підприємці і місто, адже усім доводиться працювати в умовах карантинних обмежень.

Наприкінці свого виступу Михайло Іванович побажав усім присутнім здоров’я, натхнення, втілення задумів та процвітання у справах.

За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток підприємництва міста, високий професіоналізм, активну життєву позицію, сприяння у наданні робочих місць та благодійну підтримку різних напрямів Почесними грамотами Шепетівської міської ради та цінними подарунками, а також відзнаками вищих державних органів Михайло Полодюдк відзначив активних представників підприємництва Шепетівки.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів