Вся Шепетівщина страждає від підтоплень

Автор 07 квітня 2013, 18:03

Попри завірення на шпальтах місцевих газет чиновників та працівників рятувальних служб, що Шепетівському району підтоплення не загрожують, люди на власній шкурі пересвідчились в протилежному.

Здебільшого від підтоплень страждає приватний сектор, також чимало є підтоплених відвальних приміщень в багатоквартирних будинках. Як повідомляє Головне управління ДСНС в області, підрозділами ДСНС  щодоби відкачують до 1000 куб.м води. Та щастить не всім, люди змушені рятувати своє майно власними силами, тому в магазинах стрімко пропадають з прилавків помпи та насоси для відкачування води https://snabrezerv.ua/catalog/nasosy/otoplenie/.

На Хмельниччині діє «гаряча лінія» стосовно бездіяльності органів влади у разі підтоплення населених пунктів.

Як повідомили у прес-службі обласної прокуратури, громадяни можуть звертатися в прокуратури районів та міст або на «гарячу лінію» прокуратури області з метою мінімізації наслідків повені та бездіяльності органів влади.

Крім того, на Хмельниччині створено обласний оперативний штаб, у зонах підтоплення працюють оперативні групи у складі рятувальників та представників органів місцевої влади і самоврядування.

грундфос

Останнє редагування 18 лютого 2019, 21:14
0
репостів
0
репостів