50-річну жительку Шепетівського району ошукали на 48 тис грн

Автор 23 червня 2020, 12:18

Вчора, 22 червня, до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 4 заяви з повідомленнями про шахрайські дії. Загальна сума збитку склала понад 68 тисяч гривень.

Так, 20 червня 49-річний житель одного із сіл Славутського району перерахував понад 10 з половиною тисяч гривень за шпагатні бухти для зв’язування соломи, які намагався купити на одному з інтернет-сайтів. Проте після перерахунку грошей зв’язок з продавцем перервався.

За такою ж схемою 38-річна жителька Полонного втратила 7800 гривень, намагаючись придбати через мережу мобільний телефон.

І ще двоє подолян стали жертвами псевдобанківських працівників.

Так, вчора до 65-річної жительки Старокостянтинова зателефонувала невстановлена особа і, представившись працівником служби безпеки банку, під приводом розблокування картки випитала реквізити і зняла з рахунку грошові кошти в сумі 1974 гривні.

А 20 червня до 50-річної жительки Шепетівського району теж зателефонували нібито з банку і під приводом підтвердження особи користувача картки випитали реквізити і зняли з рахунку 48 тисяч гривень.

В усіх чотирьох випадках за фактами шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі працюють над пошуком зловмисників та принагідно закликають громадян бути більш уважними і відповідальними щодо власних коштів і не потрапляти у доволі поширені шахрайські схеми. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів