У Шепетівці виявили цілий арсенал боєприпасів

Автор 22 березня 2020, 10:35

21 березня о 16:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області у спеціально відведеному місці знищили 8 мінометних мін калібру 82 мм та 2 артснаряди 85 мм часів Другої світової війни.

Арсенал боєприпасів виявили напередодні в лісосмузі неподалік м.Шепетівка під час зрізання дерева. Прибувши за викликом, піротехніки ГУ ДСНС спершу знешкодили небезпечні знахідки, після чого обстежили прилеглу територію. Під час обстеження було додатково виявлено ще 28 – 88 мм, 21 – 76 мм та 2 - 45 мм артилерійських снаряди.

Наразі місце виявлення охороняють правоохоронці, знищення вибухонебезпечних предметів відбудеться 22 березня.

Шановні громадяни! Державна служба з надзвичайних ситуацій переконливо закликає неухильно дотримуватись правил безпеки у разі вибухонебезпечної знахідки. Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не беріть до рук небезпечний предмет, не переносьте та не розбирайте його, а тим більше, – не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів