Вкрали автомобіль щоб покататися, а потім його спалили

Автор 18 лютого 2020, 22:18
Ілюстративне фото Ілюстративне фото

Славутським міськрайонним судом винесено вирок для трьох підлітків, які вирішили порозважатися по-дорослому. Про це повідомили у прес-службі суду.

Судом встановлено, що 28 вересня 2018 року троє неповнолітніх прогулювавшись у вечірній час м. Шепетівка, у одному із дворів побачили старенький ВАЗ. Одразу виникла ідея проїхатися нічним містом.

Проникнувши в автівку шляхом опускання скла у задніх дверцятах та відкотивши авто із двору до гаражів, шляхом перемиканням дротів, завели автомобіль та поїхали містом.

Незадовго опинилися на виїзді з міста і вирішили зробити коло по грунтовій дорозі у лісосмузі. Через недбале керування авто заїхало у рів.

Хлопці, обшукавши автомобіль, у багажнику знайшли каністру для бензину та металевий ящик з інструментами. Знайдене привласнили собі. Розуміючи, що покинуте авто знайдуть і зможуть встановити викрадачів, вирішили позбавитися від нього, обливши бензином із каністри та підпаливши сірниками.

Та майбуть замало було цієї розваги, адже хлопці часом пізніше викрали у одного із мешканців Шепетівки ще й мопед.

Один молодик із цієї бравої компанії розійшовся не на жарт - вчинив ряд крадіжок з проникненням у житло та інші приміщення. Тому судом цілком обгрунтовано та зважено прийнято рішення, не зважаючи на молодий вік хлопця, призначити йому реальне покарання – 5 років позбавлення волі. Щодо двох його товаришів суд прийняв рішення застосувати статті 75, 104 КК України та призначити покарання у вигляді 5 років позбавлення волі із звільнення від відбування строком на 1 рік.

0
репостів
0
репостів