Справу щодо вбивства шепетівчанина у селі Михайлючка передано до суду

Автор 17 лютого 2020, 15:44

Перед судом постане молодик, який підозрюється у вбивстві 43-річного шепетівчанина. Зловмиснику доведеться відповідати за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 26 жовтня 2019 року о 08.00 годині на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Михайлючка поблизу батьківського будинку виявлено тіло 43-річного шепетівчанина із численними тілесними ушкодженнями. За висновками експерта, потерпілий помер від забоїв органів черевної порожнини та закритої черепно-мозкової травми.

На місце одразу виїхали працівники Шепетівського відділу поліції та профільні спеціалісти Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області. І, незважаючи на те, що безпосередніх свідків події не було, правоохоронцям впродовж кількох годин вдалося встановити особу зловмисника, який в подальшому зізнався у скоєному.

Поліцейські з’ясували, що потерпілий увечері приїхав із Шепетівки до батьків, але так до них і не потрапив — тіло знайшли на вулиці в кількох метрах від батьківського дому, який розташований неподалік від місцевого клубу.

Службова собака Беті привела від місця події до будинку 22-річного місцевого жителя, який, як виявилось, того вечора відпочивав неподалік від місця скоєння вбивства.

Спочатку молодик заперечував свою причетність до скоєного, але у нього вилучили цілий ряд речових доказів, які підтверджують вину. 

Слідчі уже закінчили досудове розслідування і передали матеріали кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, на розгляд суду. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів