Судитимуть неповнолітнього шепетівчанина, який побив і обікрав іншого

Автор 05 лютого 2020, 17:26

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій)) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 20.12.2019 неповнолітній обвинувачений, помітивши потерпілого, під надуманим приводом вчинив суперечку, під час якої умисно вдарив в обличчя.

Після того як потерпілий почав тікати, наздогнавши його, обвинувачений бив ще й ногою.

У результаті вищевказаних дій потерпілому заподіяно легкі тілесні ушкодження та такі, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Скориставшись тим, що потерпілий не чинив опір нападаючому обвинуваченому, обшукав його та з кишень куртки витягнув гроші та пачку цигарок, чим завдав майнової шкоди на загальну суму 172 гривні та після скоєного злочину з місця події зник.

Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 187 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів