Шепетівська феміда присудила півроку тюрми за крадіжку з проникненням

Автор 23 січня 2020, 17:14
Шепетівська феміда присудила півроку тюрми за крадіжку з проникненням Фото ілюстративне

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого за частиною 3 статті 15 частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України жителя Деражнянського району визнано винуватим у скоєнні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання із застосуванням частини першої статті 69 КК України у виді арешту строком на 6 місяців.

Запобіжний захід до набрання вироком законної сили залишено без змін – тримання під вартою.

Згідно з вироком суду, 25 грудня 2018 року, обвинувачений, проник через вікно всередину будинку, звідки умисно, таємно викрав два металевих газових балона, виніс на вулицю та переніс їх до свого місця проживання. В подальшому чоловік реалізував один з балонів як брухт металу невстановленій досудовим слідством особі і виручені кошти витратив на власні потреби, а інший балон залишив для власного використання, який потім видав працівникам поліції. В результаті злочинних дій обвинувачений заподіяв потерпілій майнову шкоду на загальну суму 633,34 грн.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у скоєнні інкримінованого злочину визнав повністю, щиро розкаявся, попросив вибачення у потерпілої  примирився з нею.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів