Автівка на повній швидкості влетіла в "суботній базар"

Автор 14 грудня 2019, 13:35

Надзвичайна подія сьогодні з самого ранку сталась на суботньому базарі. Водій автомобіля на повній швидкості влетів у ятки, які саме розкладали торговці.

Дорожньо-транспортна пригода сталася  близько 06.50 години по проспекту Миру поряд з Михайлівським храмом.

33-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Опель Омега», не впорався з керуванням і в’їхав у припаркований вантажний бус «Рено Мастер», зачепивши торгову ятку.

У результаті ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги, а його 31-річний пасажир — розсічення брови. Обох доправили для надання медичної допомоги у Шепетівську ЦРЛ.

Як ствержують свідки, обоє були напідпитку і в салоні навіть знаходилась недопита пляшка коньяку. Кажуть, якби автомобіль не влетів у бус, то він зніс би двох людей, які саме в той час знаходились в палатці, на щастя вони відбулись лише травмами. У жінки діагностували перелам ноги.

Наразі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Останнє редагування 14 грудня 2019, 14:47
0
репостів
0
репостів