У Шепетівській виправній колонії гасили загоряння

Автор 28 листопада 2019, 16:04

Вчора, 27 листопада, на території Шепетівської виправної колонії на Хмельниччині відбулося тактико-спеціальне навчання, у якому взяв участь особовий склад 21 Державної пожежно-рятувальної частини. Спільно з працівниками виправного закладу та службами взаємодії рятувальники навчались діяти в умовах надзвичайної ситуації.

За легендою, в одному із приміщень колонії через коротке замикання електромережі виникло загоряння, у задимлених приміщеннях опинилися люди. Персонал закладу, сповістивши Службу “101”, одразу взявся за евакуацію та одночасно гасіння загоряння за допомогою первинних засобів пожежогасіння. Прибувши за викликом, підрозділ ДСНС здійснив розвідку, під час якої було виявлено потерпілого та передано працівникам екстреної медичної допомоги. Після чого уявне загоряння було оперативно ліквідовано. Під час навчань, рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики установи, особливості зовнішнього протипожежного водопостачання і забезпечення пожежної безпеки на об’єкті.

0 02 0a 2651ada3eb85353140db8e0cb23d65acd22314cc74171fae24d2b636eee92cea full

Підбиваючи підсумки керівник заходу зазначив: «Під час таких навчань особовий склад рятувальників має змогу на практиці ознайомитися з оперативно-тактичними характеристиками установи, особливостями зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання і забезпечення пожежної безпеки на об’єкті. Це дозволить їм в умовах реальної пожежі діяти більш ефективно та швидко. В цілому мета навчань була досягнута. Особовий склад виправного закладу та пожежно-рятувальної частини продемонстрували готовність і здатність організувати екстрену евакуацію та дії при виникненні надзвичайної ситуації та ліквідації пожежі».

За інформацією ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Останнє редагування 28 листопада 2019, 16:11
0
репостів
0
репостів