П'яний мешканець Шепетівського району викрав із комори алюмінієву медогонку

Автор 22 листопада 2019, 13:43

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, 1991 року народження, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 07.10.2019, обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння поблизу будинку потерпілої, 1937 року народження, пошкодив вікно та проник у будинок, де у присутності М., який перебував всередині будинку, відкрито викрав із комори алюмінієву медогонку з поворотними касетами, завдавши майнової шкоди на суму 1909,50 грн.

Після цього, попросив знайомих, які не були обізнані про дійсне походження викраденого, перевезти вказану медогонку до місця свого проживання, на що вони погодились.

Хазяїну довелось шукати магазин посуду, де продається такий доволі рідкісний посуд.

Нагадуємо, що санкція ч. 3 ст. 186 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

За повідомленням прес-служби суду

Останнє редагування 22 листопада 2019, 15:57
0
репостів
0
репостів