Надійшов обвинувальний акт стосовно шепетівчанки, яка через ревнощі забила жінку до смерті

Автор 05 листопада 2019, 12:31
Надійшов обвинувальний акт стосовно шепетівчанки, яка через ревнощі забила жінку до смерті Фото з мережі Інтернет

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жительки Шепетівки, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 121 (заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Тижнем раніше ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області задоволено клопотання про продовження строку тримання під вартою до підозрюваної Б. у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121.

Нагадаємо, за версією слідчих, після другої ночі 3 вересня 2019 року в Шепетівці обвинувачена прийшла до квартири, в якій на той момент знаходилися її співмешканець та потерпіла. Остання запевнила жінку, що її чоловіка там немає. Та не повірила – і таки знайшла його на балконі. Співмешканцю дістався ляпас.

А от сварка із суперницею переросла у побої, які завершилися стягуванням її за верхній одяг бетонними сходами, коли та була вже у безпорадному стані. Отримані травми, серед яких переломи кісток склепіння і основи черепа та крововилив, виявилися несумісні із життям.

Правоохоронці кваліфікували її дії за частиною 2 статті 121 КК України, санкція якої передбачає покарання позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

За повідомленням прес-служби суду

Останнє редагування 05 листопада 2019, 17:17
0
репостів
0
репостів