Вкрав з будинку пенсіонерки 10 000 грн та банку з водою

Автор 28 жовтня 2019, 15:48

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що обвинувачений, будучи неодноразово судимим за умисні злочини проти власності, 17.10.2019, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зірвав навісний замок, проник у будинок потерпілої, 1944 року народження, де викрав грошові кошти в сумі 10 000 грн. та скляну банку із водою.

Після цього, обвинувачений із викраденим покинув домоволодіння та був викритий потерпілою, на звернення якої не відреагував, а продовжив свою злочинну діяльність, рухаючись далі. Грошовими коштами розпорядився на власний розсуд, а скляну банку із водою відніс до знайомого.

В результаті протиправних дій чоловік викрав грошові кошти та майно потерпілої на загальну суму 10020 грн.

Нагадуємо, що санкція ч. 3 ст. 186 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів