У Шепетівці судили вагітну жінку, яка викрала цифровий приймач

Автор 28 серпня 2019, 16:53

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким К. визнано винуватою у скоєнні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки. На підставі ст. 75 КК України звільнено К. від відбування покарання з випробовуванням з іспитовим строком на 1 рік. 

Стягнуто з К. на користь держави 572 грн. судових витрат за проведення експертизи.

Згідно з вироком суду, К., 14.02.2019, проникла в будинок потерпілого, де з комода у спальній кімнаті умисно, таємно викрала цифровий ефірний приймач вартістю 328,08 грн., який заховала у поліетиленовий пакет та вийшла з будинку. Того ж дня  продала вказаний приймач, за що отримала грошові кошти в розмірі 200 грн., які витратила на власні потреби. В результаті вказаних дій, К. заподіяла потерпілому майнової шкоди на загальну суму 328,08 грн.

В судовому засіданні обвинувачена свою вину у вчиненні злочину визнала частково, щиро розкаялася, попросила вибачення у потерпілого.

Обставинами, що пом’якшують покарання К. є щире каяття, вибачення перед потерпілим в суді, вчинення злочину в стані вагітності.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

За повідомленням прес-служби суду

Останнє редагування 28 серпня 2019, 16:59
0
репостів
0
репостів