Вдарила шепетівчанина по голові та забрала відеотехніку

Автор 26 липня 2019, 14:41

25 липня 2019 року , в чергову частину Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області від місцевого жителя надійшло повідомлення про те, що 23 липня цього року близько 20:00 години в м. Шепетівка сталась надзвичайна подія.

20 річна жителька м. Маріуполь Донецької області перебуваючи в квартирі, яка належить місцевому жителю, застосувавши фізичну силу, яка є небезпечною для здоров’я в момент заподіяння, нанесла один удар в область голови власнику квартири, спричинивши тілесні ушкодження та відкрито заволоділа телевізором та медіаплеєром, які належать останньому.

Професійними діями інспекторів ювенальної превенції та слідчого відділення, Шепетівського відділу поліції оперативно встановлено місце перебування зловмисниці, яка має кримінальне минуле, а також встановлено місце знаходження викраденого майна.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі триває досудове розслідування, зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання міри запобіжного заходу.

0
репостів
0
репостів