Ліквідовано канал нелегального ввезення автівок

Автор 21 листопада 2012, 03:29
Податковими міліціонерами Хмельниччини у співпраці з працівниками регіональної митниці ліквідовано канал нелегального ввезення на терени області автівок іноземного виробництва та продажу їх запчастин.
Як встановили правоохоронці, незаконно розкомплектовували іномарки та продавали їх деталі на авторозбірній базі-магазині у місті Шепетівка, що належить місцевому приватному підприємцю.
У ході огляду транспортного майданчика податківці знайшли агрегати від понівечених автівок без жодних необхідних для реалізації документів та дві нерозмитнені іномарки Volkswagen T-4 та Ford Mondeo, що незаконно знаходились на митній території держави, та які ще не встигли розібрати автомобільні аферисти. Варто зазначити, що шахраї не надали і жодних документів про походження машин.
„Цей факт вкотре доводить просту істину: все приховане завжди, колись стає явним, – говорить заступник начальника управління податкової міліції ДПС у Хмельницькій області Микола Кучерук. – Так сталось і цього разу у зловмисника з протиправного обігу вилучено знайдені автівки та запчастини до них. Загальна вартість добра сягає 200 тисяч гривень”, – підсумовує податківець.
0
репостів
0
репостів