У Шепетівці затримали місцевого наркоторговця

Автор 24 липня 2019, 13:43

Працівники слідчого відділення та кримінальної поліції Шепетівського відділу поліції зафіксували декілька фактів продажу наркотиків. Про це повідомив на своїй сторінці начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

23 липня 2019 року в квартирі 46-річного місцевого мешканця, який перебуває на обліку у зв’язку з немедичним вживанням наркотичних засобів, виявлено та вилучено чотири згортки загорнуті поліетиленовою плівкою з кристалічною речовиною білого кольору в твердому стані зовні схожою на наркотичний засіб, які останній зберігав з метою збуту.

Це відбулось під час проведення санкціоновано обшуку, в межах кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування, вирішується питання про оголошення останньому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

0
репостів
0
репостів