Водій вантажівки намагався провезти до колонії заборонені предмети

Автор 09 липня 2019, 17:32

Вчора водій вантажівки намагався провезти до шепетівської колонії заборонені предмети. Про це повідомило Центрально - Західне міжрегіональне управління з ПВКП та П МЮ.

8 липня 2019 року о 10 год. 20 хв. в Державній установі «Шепетівська виправна колонія №98», в ході реалізації оперативної інформації оперативними співробітниками оперативного відділу установи було проведено догляд автомобіля марки «ГАЗ-53» під керуванням вільнонайманого працівника водія гаража ДУ «Шепетівська виправна колонія №98» Я., мешканця с.Корчик Шепетівського району Хмельницької області, який заїжджав на територію охороняємої зони для вивозу сміття.

Під час догляду вищезазначеного транспортного засобу було виявлено та вилучено заборонені предмети, які знаходилися в прихованому вигляді, в конструкції ніші кабіни водія, а саме: 3G Wi-Fi роутер марки «ATEL AMF-80 SN:2016092804784»; SIM-карта інтернет провайдера «Інтер Телеком»; мікро-USB шнур; мобільний телефон «MEIZU»; гарнітура до мобільного телефону (наушники).

В ході проведення оперативних заходів, громадянин Я., добровільно віддав пакунок золотистого кольору працівникам оперативного відділу установи. Під час догляду вмісту даного пакунку було виявлено 5 (п’ять) мобільних телефонів, 9 (дев’ять) зарядних пристроїв до мобільних телефонів, 2 (дві) блуютуз гарнітури, 4 (чотири) комплекти навушників, а також в одному із зарядних пристроїв до мобільного телефону було виявлено поліетиленовий згорток білого кольору в середині, якого знаходилась суха, подрібнена речовина зеленого кольору рослинного походження.

Про дану подію було повідомлено Шепетівський ВП ГУНП України у Хмельницькій області та прокуратуру Хмельницької області. По даному факту проводиться службова перевірка.

0
репостів
0
репостів