У Шепетівці судитимуть серійну кишенькову злодійку

Автор 28 червня 2019, 17:41

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянинки З., яка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною другої статті 185 (крадіжка, вчинена повторно) та частиною першою статті 357 (викрадення офіційного документу, вчиненому з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що З., будучи раніше неодноразово судимою за злочини проти власності, 19.04.2019 у денний час помітила на автобусній зупинці потерпілу  К., та  переконавшись, що за її діями ніхто не спостерігає, умисно таємно викрала із пакету потерпілої  К,  файл з грошовими коштами, чим завдала матеріальних збитків на загальну суму 3300 грн.

31.03.2019 року у денний час обвинувачена З.,  перебуваючи у салоні маршрутного автобуса № 5  сполученням «Автовокзал - Залізничний вокзал», умисно викрала із жіночої сумочки потерпілої К, гаманець, в якому знаходились грошові кошти та банківська пенсійна картка АТ «Ощадбанк», видана на ім’я О., чим завдала потерпілій К. матеріальних збитків  на загальну суму 683,44 грн.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, обвинувачена З. того ж самого дня, шляхом вільного доступу, використовуючи викрадену у потерпілої К. пенсійну карточку, таємно за допомогою банкомату викрала грошові кошти, чим завдала  потерпілій О.  матеріальних збитків на суму 400 грн.

Обвинуваченій обрано запобіжний захід – у вигляді домашнього арешту.

Нагадуємо, що санкція ч. 2 ст. 185 КК України передбачає можливість  призначення покарання  у виді арешту на строк від трьох до шести місяців або  обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі  на той самий строк.

Санкція ч.1ст. 357  КК України передбачає можливість призначення покарання у виді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів