У Шепетівці син вбив батька та намагався приховати злочин

Автор 10 травня 2019, 14:09

Трагічна подія сталась по вулиці Якова Гальчевського, що у Шепетівці. Син викликав медиків і повідомив, що батьку раптом стало зле і він втратив свідомість. До лікарні дідусь не доїхав, 67-річний чоловік помер у кареті швидкої допомоги. Як в підсумку з'ясувалось, у цій історії було все не так просто.

Під час розтину судово-медичним експертом було встановлено кримінальні травми, а саме були зламені ребра та розтрощений череп. Після допиту сина з'ясувалось, що вони неодноразово конфліктували з батьком.

Мати підозрюваного розповіла, що він почав пиячити, коли його комісували з армії.  Власної сім'ї не мав, ніде не працював та жив з батьками. Не раз бив батька та погрожував їй.

Того злощасного вечора син знову посварився з батьком, та так його відлупцював, що вже не зміг привести до тями. Тому взяв його та відніс на города, а сам ліг спати.

Жінка коли прийшла до хати і не знайшовши чоловіка, почала його шукати. Поки її не було, син приніс батька до хати та поклав на диван, ніби той спить.

Сусіди були шоковані новиною, підозрюваний Валентин - старший син у сім'ї, його навіть назвали на честь батька, якого він вбив. У скоєному вже зізнався, тепер йому загрожує 10 років тюрми.

Більше дивіться в сюжеті нижче...

Останнє редагування 10 травня 2019, 15:02

Відео

0
репостів
0
репостів