Шепетівські поліціянти затримали двох розбійників

Автор 09 травня 2019, 13:03

26 квітня 2019 року, до чергової частини Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що близько 22:00 год. невстановлена особа в подвір’ї одного із багатоповерхових будинків в м. Шепетівка, із застосуванням фізичного насильства, що є небезпечним для життя та здоров’я, відкрито заволоділа мобільним телефоном 48 річного місцевого жителя.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України. В ході досудового розслідування працівниками слідчого відділення та сектору кримінальної поліції встановлено особу зловмисника, ним виявився 19 річний мешканець м. Шепетівка, який мав раніше проблеми із законом.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання, щодо обрання міри запобіжного заходу. 

8 травня 2019 року, до чергової частини Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що близько 22:00 год. невідома особа поблизу дитячого розважального лабіринту, що на території Шепетівського парку відпочинку в м. Шепетівка, із застосуванням погроз фізичним насильством у вигляді вбивства та застосуванням фізичної сили, нанесла 28 річному місцевому жителю тілесні ушкодження, під час чого відкрито заволоділа грошовими коштами останнього в сумі 300 грн.

Професійними діями працівників сектору кримінальної поліції та слідчого відділення, оперативно встановлено особу зловмисника, яким виявився 28 річний мешканець м. Шепетівка, який має кримінальне минуле.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України. Правопорушника затримано в порядку ст.208 КПК України. Наразі триває досудове розслідування. Вирішується питання, щодо обрання міри запобіжного заходу.

0
репостів
0
репостів