Суд виніс рішення ще по одній крадіжці з магазину косметики

Автор 05 квітня 2019, 16:02

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні між обвинуваченою та представником потерпілої юридичної особи. М. визнано винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) КК України та призначено їй покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Згідно вироку, 18 січня 2019 року М., перебуваючи в приміщенні магазину «Єва», з торгівельної полиці з взяла пудру для обличчя, помаду. Зазначені косметичні засоби почергово поклала у свою сумку.

Продовжуючи свої злочинні дії, підійшла до К. та під приводом візуального огляду взяла у останньої з рук пудру та помаду, які поклала в кишеню своєї куртки. У подальшому, обвинувачена викрала ще й зажим для волосся.

Підійшовши до каси магазину, М. не надала вказаний товар кассиру з метою оплати його вартості, після чого покинула приміщення магазину, чим завдала потерпілому майнової шкоди на загальну суму 478, 56 грн.

Обвинувачена М. свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнала повністю, щиро розкаялась, відшкодувала потерпілій юридичній особі завдану шкоду.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду. Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 185 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів