Тюремний наглядач приторговував наркотиками для ув'язнених

Автор 25 березня 2019, 13:27

23 березня о 17 годині 15 хвилин першим заступником начальника державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)» разом з працівником оперативного відділу в присутності старшого оперуповноваженого з ОВС сектору ВБ ОЦЗМУ УВБ адміністрації ДКВС підполковника внутрішньої служби Радкевича Ю.М. за оперативною інформацією в приміщенні варти №2 було здійснено догляд молодшого інспектора відділу охорони старшого сержанта внутрішньої служби Р. та його особистих речей.

В ході догляду було виявлено три згортки перемотані харчовою прозорою плівкою в лівій кишені внутрішньої куртки та один поліетиленовий пакунок перемотаний електроізоляційною стрічкою в рюкзаку з особистими речами та продуктами харчування в яких знаходилася речовина темно-зеленого кольору ззовні схожою на «канабіс», за попередньою інформацією дані пакунки він планував шляхом перекиду доставити на охороняємий об’єкт. 

По даному факту було повідомлено відділ Шепетівської поліції, територіальне управління ДБР та місцеву прокуратуру. Проводиться перевірка.

Шепетівська Виправна Колонія

0
репостів
0
репостів