Поліція впіймала серійного гаражного злодія

Автор 28 лютого 2019, 17:29

Працівники Шепетівського відділу поліції затримали 22-річного місцевого жителя, який, перебуваючи на іспитовому терміні за вчинення крадіжок, знову став на злочинний шлях і вчинив серію крадіжок з гаражних приміщень у райцентрі. Цього разу суд вже взяв зловмисника під варту.

Останнім часом у Шепетівці почастішали повідомлення про крадіжки з гаражних та підсобних приміщень в районі залізничного вокзалу. Почерк був схожий, тож правоохоронці розуміли, що «працює» та сама людина.

Провівши ряд розшукових заходів, працівники поліції затримали 22-річного жителя того ж мікрорайону. Його причетність до крадіжок підтвердили сусіди однієї із потерпілих, які бачили його на місці злочину.

Слідчі уже встановили причетність підозрюваного до 7 крадіжок у райцентрі. Зазвичай зловмисник викрадав металеві вироби та електроінструменти, які згодом збував. Наразі сума завданих чоловіком збитків встановлюється.

Йому вже оголошено про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Оскільки зловмисник скоїв злочини, перебуваючи на іспитовому терміні, цього разу суд взяв його під варту. Слідчі дії тривають. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів