Поліцейські впродовж години затримали підозрюваних у вбивстві 50-річного чоловіка

Автор 25 лютого 2019, 14:22

Події мали місце 23 лютого близько 3-ї години ночі в місті Шепетівка. Свідками події стали мешканці будинку, які і повідомили до поліції, завдяки чому підозрюваних вдалося затримати менш ніж за годину.

О 02.46 годині до чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу багатоквартирного будинку по вулиці 400 років Шепетівки сталася бійка, у результаті якої помер чоловік.

За декілька хвилин працівники Шепетівського відділу поліції вже були на місці події. Правоохоронці з’ясували, що потерпілий — 50-річний мешканець будинку. Як розповіла його співмешканка, серед ночі до них у квартиру зайшли троє молодиків напідпитку і почали з’ясовувати з господарем стосунки через давні образи. У хід пішли кулаки, потім почали бити потерпілого дерев’яною дошкою. Жінці пригрозили і наказали не втручатися.

Далі зловмисники витягли чоловіка на вулицю, де продовжили побиття. Коли побачили, що він вже не подає ознак життя, втекли геть.

Виїхавши на повідомлення, поліцейські одразу почали прочісувати довколишню територію. Першим неподалік від місця скоєння злочину патрульні затримали 25-річного учасника побиття. Захмелілий чоловік запевняв, що не причетний до вчинення злочину, але його закривавлене взуття говорило про інше. Впродовж години поліцейські затримали й двох інших підозрюваних.

Усі троє виявилися раніше неодноразово судимими за нанесення тілесних ушкоджень, майнові злочини та хуліганство. Наразі їм уже оголошено про підозру за п.12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Наразі слідчі дії тривають. Сьогодні суд обирає чоловікам міру запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів