"На гарячому" зловили злодіїв, які вже обчистили 12 магазинів

Автор 24 грудня 2018, 12:11

Протягом двох останніх тижнів в м. Шепетівка почастішали крадіжки з магазинів. Поліцейські карного розшуку Шепетівського відділу поліції 24 грудня близько 04.30 годин під час патрулювання м. Шепетівка по вул. Українська затримали двох підозрілих чоловіків при спробі вчинити крадіжку з магазину. Про це повідомив на своїй сторінці начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

При собі чоловіки мали знаряддя вчинення злочину, а саме сокиру, пару рукавичок, на головах саморобні балаклави. Злочинцями виявилися 32-х та 29-ти річні раніше судимі мешканці м. Шепетівка.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання підозрюваних поліцейські виявили кількість речей, викрадених з магазинів. Підозрювані зізналися у скоєному. Їх затримано відповідно до ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Останнє редагування 24 грудня 2018, 12:28
0
репостів
0
репостів