Поліціянти просять допомоги у пошуках вбивці новонародженої дитини

Автор 09 грудня 2018, 15:50

Тіло новонародженої дитини виявили 6 грудня, в закинутій будівлі поблизу залізничної станції в райцентрі Полонне. Під час опитування місцевих жителів вдалося встановити, що в цьому районі бачили підозрілу молоду жінку з переносною дитячою люлькою. Працівники поліції склали фоторобот ймовірної підозрюваної і просять усіх, хто впізнав цю жінку, негайно телефонувати за номерами 098 671-68-96 або 102. 

Подія сталась близько 10.40 години, до Полонського відділення поліції надійшло повідомлення від 59-річного місцевого жителя про те, що в закинутій будівлі поблизу місцевої залізничної станції він виявив тіло новонародженої дитини.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, спеціалісти та керівництво Головного управління Нацполіції. Правоохоронці провели огляд приміщення та прилеглої території. Також в рамках розслідування призначено ряд експертиз, зокрема, покликаних визначити, чи народилась дитина живою.

Під час огляду місця події поблизу тіла дитини працівники поліції виявили переносну дитячу люльку фіолетового кольору.

Пізніше під час опитування місцевих жителів правоохоронці встановили, що в районі закинутої будівлі поблизу залізничного вокзалу бачили підозрілу молоду особу віком 20-25 років з сумкою, схожою на цю люльку.

За описом свідків, жінка зростом близько 160 см. Мала довге русяве волосся. Була одягнена у світле пальто за коліна світлого кольору, чорну шапку та взуття на танкетці.

Оскільки тіло дитини було виявлено в районі залізничного вокзалу, велика ймовірність того, що підозрювана — немісцева. Тому працівники поліції звертаються до жителів не тільки Хмельницької області, а й інших регіонів України, з проханням звернути увагу на фото, і якщо ви впізнали і десь бачили цю жінку, — негайно телефонувати за номерами 098 671-68-96 або 102.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 5 років позбавлення волі. 

0
репостів
0
репостів