Бабусю засудили за вирощення та збут канабісу

Автор 29 листопада 2018, 18:51

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу за фактом незаконного придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту (частина 1 статті 309 Кримінального кодексу України). Цей злочин інкримінують 72-річній жительці Шепетівки.

За версією слідства, торік жінка виростила у себе на городі рослину коноплі, згодом її зірвала та подрібнила – таким чином отримавши для власного споживання канабіс, що містить у своєму складі речовини, обіг яких в Україні обмежено, і вважається особливо небезпечним наркотичним засобом.

Санкція інкримінованої їй статті передбачає покарання штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

0
репостів
0
репостів