Водію, який збив двух жінок у стані алкогольного сп’яніння, вручили підозру

Автор 05 листопада 2018, 17:13

За процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 14 жовтня цього року у м. Шепетівка.

Встановлено, що водій автомобіля марки «Ford Fiesta», керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на двох жінок, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди одна з пішоходів отримала тілесні ушкодження, ступінь яких наразі встановлюється, інша жінка – травми не сумісні з життям.

На підставі наявних доказів водію автомобіля повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Стороною обвинувачення до суду спрямовано клопотання про обрання підозрюваній особі запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Останнє редагування 20 лютого 2019, 01:20

Відео

0
репостів
0
репостів