Зробивши зауваження вимкнути музику, отримала удар сковорідкою

Автор 30 серпня 2018, 16:32

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно жителя Шепетівського району громадянина К., який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 122, ч. 2 ст. 125 КК України.

Досудовим слідством встановлено, що К., 07.08.2018 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння на подвір’ї одного з домоволодінь, під час словесного конфлікту, що виник з приводу відмови вимкнути гучну музику обвинуваченим, умисно схопив потерпілу за кисть руки та, тримаючи за пальці, вигнув її, внаслідок чого жінка відчула різку біль в ділянці зап’ястя кисті. У цей час, з метою припинення протиправних дій К., у конфлікт втрутилась дочка потерпілої, яка змусила відпустити руку матері.

Не зупиняючись на досягнутому, К. попрямував за потерпілою до приміщення будинку та побачивши у кухні металеву сковорідку, схопив її та кинув у напрямку жінки, внаслідок чого попав нею у голову потерпілій, заподіявши тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому шиловидного відростка лівої променевої кістки, яке відноситься до категорії тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості, що спричинило тривалий розлад здоров’я; рани в ділянці голови, струсу головного мозку, які відносяться до категорії тілесних ушкоджень легкого ступеня тяжкості, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Крім того, обвинувачений наніс один удар кулаком в обличчя дочці потерпілої, внаслідок чого вона впала спиною на землю та вдарилась потилицею об металеву браму, отримавши струс головного мозку, синця під оком, які відносяться до тілесних ушкоджень легкого ступеня тяжкості, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів