Водій збив собаку, а щелепу свідки зламали пасажиру

Автор 24 липня 2018, 03:46

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевого жителя Т., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Так, у кінці травня 2018 року обвинувачений Т. разом зі своїми знайомими перебував поблизу місцевого магазину «Бонжур». Тим часом по проїзній частині дороги рухався їм на зустріч автомобіль марки «Рено Лагуна», який збив бездомну собаку.

Обвинувачений разом зі своїми знайомими, будучи обуреними такими діями водія автомобіля «Рено Лагуна», вступили в словесний конфлікт з пасажиром автомобіля - потерпілим Г. Під час конфлікту обвинувачений Т. наніс декілька ударів в щелепу потерпілому, чим заподіяв йому тілесні ушкодження середньої тяжкості, що викликали тривалий розлад здоров’я (перелом щелепи та носа).

Нагадуємо, що санкція ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За повідомленням прес-служби Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області

0
репостів
0
репостів