Знайшли розбійника, який ще в травні скоїв злочин на привокзальній площі

Автор 21 червня 2018, 12:57

14 травня до Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що близько 22 години на привокзальній площі залізничного вокзалу ст. Шепетівка, невідома особа, погрожуючи предметом схожим на ніж, відкрито заволоділа мобільним телефоном, грошовими коштами та документами 17-річного жителя с. Корчик Шепетівського району. Про це на своїй сторінці повідомив начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

В подальшому поліцейські в ході оперативно-розшукових заходів, в м. Хмельницький, де чоловік переховувався від правоохоронців, затримали злочинця, який вчинив розбійний напад на неповнолітнього.

Ним виявився 34-річний місцевий житель, раніше судимий за тяжкі злочини. Як пояснив підозрюваний, розбійний напад він вчинив з метою наживи, викраденим телефоном користувався, гроші витратив на власні потреби.

Слідчим відділенням Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Злочинцеві оголошено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Останнє редагування 21 червня 2018, 13:12
0
репостів
0
репостів