Поліцейські на місці злочину затримали квартирного злодія

Автор 26 лютого 2018, 15:54

43-річний зловмисник раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Та й цього разу, виходячи з матеріалів досудового розслідування, одним епізодом не обмежився. За вчинені злочини зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

У ніч з суботи на неділю в квартирі на другому поверсі в одній із шепетівських багатоповерхівок спрацювала сигналізація. За кілька хвилин на місце події прибули працівники поліції охорони та дільничний В’ячеслав Рачек.

Правоохоронці одразу помітили дерев’яну драбину, якою скористався злодій, щоб піднятися на другий поверх, а також відтиснуте вікно на балконі. 

Крадій не одразу зрозумів, що квартира була під охороною, тож відступати йому було нікуди — на виході його зустріли працівники поліції.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік виявився неодноразово судимим за вчинення аналогічних злочинів. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до 6 років. Перевіряється причетність затриманого до вчинення аналогічних злочинів на території Шепетівки.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів