У вузловій лікарні залізничної станції Шепетівка відбулись протипожежні навчання

Автор 27 грудня 2017, 19:32

27 грудня у вузловій лікарні залізничної станції Шепетівка відбулися тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної пожежі. Метою заходу була перевірка оперативного реагування підрозділу 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та оперативних служб м. Шепетівка під час гасіння пожеж на об’єкті з масовим перебуванням людей.

За легендою, пожежа сталася в дитячому відділенні вузлової лікарні, що розташоване на першому поверсі лікувального закладу. Виявивши загоряння, персонал об’єкту одразу повідомив Службу порятунку та почав евакуйовувати пацієнтів. На момент прибуття рятувальників пожежа поширилася на площу 45 кв.м та спричинила сильне задимлення.

Вогнеборці у складі ланок газодимозахисної служби здійснили розвідку та приступили до рятування та евакуації людей. Завдяки швидким та професійним діям бійців ДСНС умовну пожежу вдалося ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу.

До навчань було залучено 17 чоловік та 4 одиниці пожежної та спеціальної техніки.

Навчання пройшли у злагодженій співпраці оперативних служб та працівників об’єкту, тож реальна надзвичайна ситуація у разі її виникнення буде ліквідована оперативно і професійно.

 Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів