Товаришів по чарці мало не забив лопатою

Автор 06 грудня 2017, 17:56

Чоловіка з Теофіпольщини, обвинуваченого у закінченому замаху на умисне вбивство та нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості, примусово лікуватимуть у психіатричній лікарні – Шепетівський районний суд задовольнив клопотання правоохоронців про застосування до обвинуваченого примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом.

Нагадаємо, 61-річний чоловік побив одного односельця і мало не вбив іншого. В обох випадках бив гострим кінцем лопати і після спільної пиятики. Його дії правоохоронці кваліфікували за ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 та ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України, але просили суд застосувати до підозрюваного примусові заходи медичного характеру – і відправити його під суворий нагляд психіатрів. Оскільки той, за висновками стаціонарної судово-психіатричної експертизи, страждає хронічним психічним захворюванням, під час загострення якого не усвідомлює значення своїх дій і не керує ними.

Вступу ухвали у законну силу чоловік чекатиме у психіатричному закладі. Судове рішення може бути оскаржене в апеляційному суді області.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

0
репостів
0
репостів