Житомирського злодія зловили у Шепетівці

Автор 29 листопада 2017, 13:55

Поліцейські встановили, що 23-річний житомирянин причетний до понад 2 десятків крадіжок магнітол, акумуляторів та іншого майна з автомобілів. Оперативники розшукали та затримали молодика у Шепетівці.

7 листопада до поліції звернувся 51-річний житомирянин із повідомленням про крадіжку з його автомобіля. На місці події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського ВП з’ясували, що з автомобіля ВАЗ-2107, що належить заявникові, уночі було викрадено магнітолу та динаміки вартістю 1 тисяча гривень. Злодій розбив скло у передніх дверцятах автомобіля і таким чином потрапив всередину.

12 листопада схожа заява надійшла від 26-річного жителя обласного центру. З його  ЗАЗ-Славути злодій викрав магнітолу, вартістю 2 тисячі гривень. Аби залізти в салон, він розбив заднє скло в автомобілі.

Відомості про події було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

- У ході проведених заходів працівники кримінальної поліції з’ясували, що до вчинення цих крадіжок, як і до кількох десятків інших, причетний 23-річний житомирянин, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Наші оперативники розшукали його у м. Шепетівці на Хмельниччині, там і затримали та доставили до м. Житомира.

Нині триває досудове розслідування. Слідчими встановлена причетність молодика до 26 злодіянь, що він вчиняв в обласному центрі упродовж кількох останніх місяців. Майже у всіх випадках він розбивав автомобільне скло та викрадав з салону цінні речі: сумки, гаманці, магнітоли, аудіо колонки, інструменти. Інколи діставав акумулятори та інше обладнання.

Нині триває перевірка щодо його причетності до інших правопорушень, вчинених на території м. Житомира.

Відповідно до законодавства молодику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

0
репостів
0
репостів