Шепетівські поліціянти розкрили два вбивства

Автор 30 жовтня 2017, 18:23

За минулий тиждень до Шепетівського відділу поліії надійшло 2 повідомлення про вбивства. Про це повідомив Василь Шкіндюк на своїй сторінці.

Перше повідомлення надійшло 25 жовтня, жителька м. Шепетівка, виявила труп місцевої жительки 1976 р.н. з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці " по гарячих слідах" встановили обставини події та чоловіка, який вчинив злочин. З`ясувалося, що в ніч на 25 жовтня, в м. Шепетівка, між місцевим жителем А, 1979 р.н., та його співмешканкою 1976 р.н., на побутовому ґрунті виник словесний конфлікт. В ході даної суперечки А, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з метою спричинення тілесних ушкоджень, почав умисно наносити численні удари руками та ногами по голові та тулубу співмешканки, внаслідок чого спричинив для останньої тілесні ушкодження, від яких потерпіла померла на місці події.

Друге повідомлення надійшло до чергової частини відділу поліції 27 жовтня, від жительки с. Білопіль, про те, що в с. Білопіль, вона виявила труп, місцевої жительки, 1949 р.н. з численними тілесними ушкодженнями. Правоохоронцями було вжито ряд оперативно-розшукових захлодів по встановленню особи, яка скоїла даний злочин. В результаті було встановлено, що місцевий житель, 1970 р.н., на грунті побутової неприязні, спичинив потерпілій тілесні ушкодження, в результаті яких остання померла на місці події.

За вище вкаазними фактами слідчим відділенням Шепетівського відділу поліції відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України. Злочинців затримано та вручено повідомлення про підозру.

0
репостів
0
репостів