На Шепетівщині ймовірно через підпал горіли тюки із соломою

Автор 07 серпня 2017, 12:10

В ніч з 5 на 6 серпня, на Шепетівщині сталося 2 пожежі тюків із соломою. 5 серпня о 21:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння тюків соломи поблизу с. Онишківці. Негайно за вказаною адресою було направленно чергове відділення   29-го державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС України у  Хмельницькій областа та місцеву пожежну команду с. Мокіївці.

Прибувши на місце події та провівши розвідку, вогнеборці встановили,  що вогнем охоплено велику скирту тюкованої соломи. Загрози розповсюдження вогню немає. 

Завдяки злагодженим та швидким діям рятувальників пожежу було локалізовано о 21:14 та повністю ліквідовано о 21:19. Внаслідок пожежі вогнем знищено близько 80 т соломи.

Ймовірна причина пожежі – підпал.

Ще одна пожежа тюкованої соломи сталася 6 серпня. О 4:55 на пункт зв'язку Служби порятунку від слідчого районного відділення поліції надійшло ще одне повідомлення про пожежу в с. Пашуки.

За викликом одразу було направлено чергове відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Прибувши за вказаною адресою було встановлено, що горять тюки соломи. Небезпека полягала у тому, що скирта була розташована неподалік житлових будинків.

Вогнеборці одразу приступили до ліквідації пожежі. Завдяки професійним навичкам та злагодженості дій, вже о 5:22 пожежу вдалося локалізувати та ліквідувати о 5:27. Вогнем було знищено тюки соломи загальною вагою близько 18 т.

Ймовірна причина пожежі – підпал.


Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів