На Шепетівщині "прикрили" підпільний горілчаний цех

Автор 18 липня 2017, 15:24

Підпільний цех знаходився в одному із сіл Шепетівського району. Продукцію реалізовували через торговельні точки та ринки. Окрім 2,4 тонни фальсифікату та спиртової суміші, вилучили зброю та пластид.

Співробітники Управління захисту економіки в Хмельницькій області Нацполіції з'ясували, що на території Шепетівського району знаходиться підпільне виробництво алкогольної продукції. Зокрема, у цеху розливають "горілку", використовуючи торгові марки українських виробників.

На підставі ухвал суду оперативники та слідчі Головного управління поліції в Хмельницькій області провели санкціоновані обшуки в місцях зберігання та реалізації фальсифікату.

Поліцейські вилучили понад 2,4 тонни готової до реалізації продукції та спиртової суміші. А саме:  1660 пляшок "горілки", 15 упаковок «Bag in Box» ємністю по 10 літрів, 1200 літрів спирту, 280 літрів водно-спиртової суміші. Окрім цього, понад 3,6 тисяч марок акцизного податку з ознаками підробки, скляну та паперову тару, обладнання для пакування фальсифікованої продукції.

Під час обшуку також було виявлено необліковану мисливську рушницю, револьвер, набої різного калібру та понад 1,7 кг пластиду.

Управління захисту економіки в Хмельницькій області ДЗЕ Національної поліції

Останнє редагування 18 липня 2017, 20:57
0
репостів
0
репостів