Трьох шепетівчан будуть судити за зайняття гральним бізнесом

Автор 21 червня 2017, 21:01
За процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області у взаємодії зі співробітниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України в результаті проведених слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій задокументовано факт зайняття гральним бізнесом у місті Шепетівці. Досудовим розслідуванням кримінального провадження за вказаним фактом встановлено, що злочинну діяльність організували три місцевих мешканці.
Непрацюючі молодики, з метою заробітку, придбали необхідне для діяльності приладдя та орендували у районному центрі нежитлове приміщення, де у закритому режимі організовували і проводили ігри в карти на гроші під назвою «Покер». За доступ до участі в азартних іграх зловмисники отримували прибуток у вигляді комісії – 2,5 % від ставок гравців. «Зароблені» грошові кошти чоловіки розподіляли між собою.
 
Після припинення діяльності викритого правоохоронцями грального закладу,  зловмисники організовували незаконну діяльність у інших місцях. Так, упродовж 2015-2016 років правоохоронцями викрито діяльність трьох підпільних гральних закладів, організованих вказаними особами. 

За результатами обшуків вилучено обладнання для гри у покер та грошові кошти на загальну суму 103 тис. грн.

Наразі зібрано достатню кількість доказів та цим особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Органом досудового розслідування вживаються заходи щодо встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області
0
репостів
0
репостів