У Шепетівці горів Молитовний будинок

Сьогодні близько першої години дня зайнявся Молитовний будинок за адресою вул. Ушакова, 29. Стовп диму від пожежі було видно у всіх куточках міста. Через високу складність пожежі шепетівським пожежникам на допомогу приїхали колеги з Судилкова.
Як повідомив начальник шепетівського районного сектору Управління ДСНС України в Хмельницькій області Федоровський Віктор Петрович, попередньо встановленою причиною займання став твердопаливний котел, який знаходився на першому поверсі будівлі. Ліквідувати пожежу було дуже важко, тому що на другому поверсі в будинку знаходилась велика кількість деревних пиломатеріалів. Судячи з усього, їх обробляли прямо в будівлі, адже на місці виявлено деревообробний станок.

На щастя, пожежа обійшлася без жертв, рятувальники не дали поширитися вогню на сусідні будинки. Тимчасово район було знеструмлено працівниками Шепетівського РЕМ, наразі енергопостачання відновлено.

На місці пожежі працює слідча група, яка має визначити точну причину займання. Наразі відомо, що будівля була зареєстрвоана як звичайний житловий будинок, тому відповідно не проводились перевірки дотримання правил пожежної безпеки.
Останнє редагування 31 грудня 2016, 19:02

Відео

0
репостів
0
репостів