В результаті вибуху гранати одна людина загинула і троє травмовано

Автор 16 грудня 2016, 14:55
У місті Шепетівка по вулиці Шешукова в результаті вибуху гранати загинув 35-річний чоловік, а троє його товаришів отримали поранення. Один з травмованих у важкому стані знаходиться в реанімації. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.
Трагедія сталася пізно ввечері 15 грудня. Четверо чоловіків у столярному цеху розпивали спиртні напої. У розпал застілля загиблий почав вихвалятися перед товаришами гранатою «Ф-1», переконуючи, що вона навчальна. Але у момент, коли двоє з них відійшли, щоб випалити цигарку, а чоловік вирішив заховати боєприпас до кишені, стався вибух. Власник гранати загинув одразу. Ще один 33-річний чоловік отримав важкі осколкові поранення. Двох інших контузило вибуховою хвилею.

Наразі правоохоронці з‘ясовують походження гранати та всі обставини події. Попередньо кримінальне провадження відкрите за статтею 263 Кримінального кодексу України — незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Про загиблого відомо, що він майже 15 років провів за ґратами за вчинення хуліганства, крадіжок та вбивство співробітника правоохоронного органу.
0
репостів
0
репостів