Злодію-рецидивісту не вдалось сховатись у Шепетівці

Автор 26 вересня 2016, 23:08
Подія сталася декілька днів тому в місті Старокостянтинів. Потерпіла познайомилась зі зловмисником в одному із розважальних закладів. Коли близько 1-ї години ночі вони вийшли на вулицю, чоловік несподівано вдарив нову знайому по голові та відібрав у неї золотий ланцюжок, кільце, сумку, де було 1,5 тисячі гривень, документи та ключі від будинку, а також іPhone 5. Загальна сума збитку склала близько 25 тисяч гривень.
Правоохоронці переглянули відео з камер спостереження у закладі, і з’ясували, що підозрюваним є 30-річний хмельничанин, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і грабежі. Провівши ряд оперативних заходів, поліцейські затримали зловмисника в Шепетівці, куди він поїхав до свого знайомого.

Як з’ясувалось, викрадені документи він віддав товаришу — їх вилучили і повернули власниці. Сумку грабіжник викинув у річку, а прикраси і телефон, за його словами, продав випадковим покупцям. Наразі ця інформація перевіряється.

Зараз підозрюваний перебуває під вартою. Йому доведеться відповідати перед законом за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.
0
репостів
0
репостів