Піротехніки знищили майже дві тисячі вибухонебезпечних предметів

28 липня під час контрольного обстеження місцевості на місці виконання чергової заявки в Шепетівському районі групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області було виявлено 1667 мінометних мін калібру 51 мм та 20 підривників до артснарядів. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Повідомлення про знахідки до Служби порятунку «101» надійшло напередодні, що  під час збирання грибів за межами м. Шепетівка місцевий житель натрапив на підозрілі металеві предмети. Виїздом спеціалістів на місце події було встановлено, що небезпечними знахідками виявилися 30 мінометних мін аналогічного калібру.

Всі вибухонебезпечні предмети будуть знищені на спеціальному полігоні у встановленому порядку. На даний момент правоохоронними органами забезпечено охорону місця виявлення вибухонебезпечних предметів, та проводяться роботи з обстеження прилеглих територій.

Державна служба з надзвичайних ситуацій вкотре застерігає: щоб не трапилося біди, - у разі виявлення підозрілого предмету слід неухильно дотримуватися правил безпеки. У жодному разі не торкатися небезпечного предмету. Місце знахідки потрібно обгородити, використовуючи для цього предмети яскравих кольорів. Після цього слід відразу зателефонувати до Служби порятунку «101».
Останнє редагування 31 липня 2016, 11:26

Відео

0
репостів
0
репостів