Затримали зловмисників, які скоїли розбійний напад на листоношу

Автор 27 квітня 2016, 19:56
Подія сталася 19 квітня близько 12.00 години, зловмисники напали на 55-річну жінку, коли та на велосипеді їхала польовою дорогою між селами Березне та Серединці. Розбійники знали, що листоноша буде везти пенсію, і чекали на неї, сховавшись за деревом. Потім з молотком напали на потерпілу, вдарили її декілька разів по голові та відібрали сумку, в якій було 12 тисяч гривень і два мобільні телефони. Загальна сума збитку склала 13 тисяч.
Під час опитування можливих свідків та жителів довколишніх сіл дільничні офіцери встановили, що приблизно в той час люди бачили на польовій дорозі двох місцевих юнаків 17 і 18 років. У ході спілкування з хлопцями правоохоронці встановили, що саме вони причетні до скоєння розбійного нападу на листоношу. Під час проведення слідчого експерименту зловмисники показали місця, де заховали молоток та сумку потерпілої. Також вони повернули викрадені мобільні телефони. Усі речові докази вилучили та долучили до матеріалів провадження. За словами підозрюваних, усі гроші вони розділили і витратили на власні потреби.

Наразі потерпіла із закритою черепно-мозковою травмою перебуває на лікуванні в травматологічному відділенні Шепетівської центральної районної лікарні. А її кривдникам доведеться відповідати перед законом за ч. 2 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
0
репостів
0
репостів